Working at Hilux5

Momenteel zijn wij op zoek naar invulling van onderstaande vacatures. Mensen met ambitie zijn altijd welkom binnen Hilux5, neem gerust eens contact op voor een kennismaking. 

Manager Engineering

Onze huidige Manager Engineering bereikt binnenkort de pensioengerechtigde leeftijd. Wij willen de huidige transitie van ‘fossil’ naar ‘renewable’ gebruiken om nieuwe duurzame producten en diensten te ontwikkelen. Daarom zijn we op zoek naar een ondernemende opvolger voor onze huidige Manager Engineering.

Structural Engineer

Binnen de engineerings- afdeling zijn wij opzoek naar een Structural Engineer. Zelfstandigheid is een pre en jij bent degene die de mechanische installaties en constructies valideert. Benieuwd of deze functie iets voor jou is? klik op onderstaande knop voor een uitgebreide omschrijving. 

Sales Manager

Hilux5 is opzoek naar een sales manager voor het onderhouden en verder uitbouwen van relaties met klanten, resulterend in een kwalitatief en kwantitatief groeiende order intake. Binnen de organisatie zal de sales manager mede verantwoordelijk zijn voor de operationele aansturing van het sales proces en het sales project team. Klik op onderstaande button voor de volledige vacature.

en_GBEN